Beleef de magie van Javea in deze prachtige, nieuw gebouwde luxe villa! Op slechts enkele minuten van de verbluffende stranden van Javea, bevindt deze woning zich in een moderne buurt, te midden van hoogwaardige villa's met topinfrastructuur. Bij aankoop van deze villa krijgt u de sleutels van een volledig afgewerkte woning, en indien gewenst, bieden wij u assistentie bij het kiezen van het meubilair.

Deze villa, een juweel van hedendaagse architectuur, is ontworpen als een ruime, lichtdoorstroomde tweeverdiepingswoning met een open concept. De villa telt drie slaapkamers en drie badkamers, wat zorgt voor een ideale combinatie van ruimte en privacy.

Op de begane grond vindt u een grote, open leefruimte, inclusief keuken, eet- en zitgedeelte, die naadloos aansluiten op het zonovergoten terras, de smaakvol aangelegde tuin en het verleidelijke zwembad. Boven bevinden zich nog twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer en terras, perfect voor uw persoonlijke oase van rust.

De villa komt met een dubbele overdekte parkeerplaats, moderne airconditioning voor zowel verkoeling als verwarming, en is uitgerust met hoogrendementsglas voor maximaal comfort.

Elk aspect van deze villa straalt klasse uit: van de verfijnde afwerking en elegante decoratie tot de volledig ingerichte keuken, de op maat gemaakte kasten en de prachtig afgewerkte terrassen, tuin en zwembad.

Javea, vaak beschreven als een verborgen paradijs in Spanje en geprezen door de Wereldgezondheidsorganisatie voor zijn uitstekende klimaat, is zowel geschikt voor een permanent verblijf als voor een heerlijke vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging van vergelijkbare voltooide projecten van dezelfde bouwer, waar u de indrukwekkende kwaliteit van bouw, design en stijl kunt ervaren. Uw toekomstige villa in Javea staat voor u klaar!

Niet oninteressant: met ons geniet u van het deskundige advies van een Belgische (Nederlandstalige) contactpersoon ter plaatse!

Perceelopp.
1 000 m²
Woonopp.
132 m²
Slaapkamers
3
Tuin
Ja
Garage
Ja

Algemeen

Adres:Jávea - Xàbia
Referentie:TKB/0661
Vraagprijs:€ 765.000
Type:Villa
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Perceeloppervlakte:1.000 m²
Bebouwde opp.:193 m²
Bewoonbare opp.:132 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2024
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Garage:2 plaatsen

€ 765 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

€ 765 000

€ 765 000