Ontdek uw droomvilla in Javea! Deze schitterende, nieuwe luxe villa belooft een leven vol stijl en comfort. Gelegen op een steenworp afstand van de adembenemende stranden van Javea, maakt deze parel deel uit van een modern ontwikkelingsproject omringd door andere hoogwaardige villa's en een uitstekende infrastructuur. Wij presenteren u deze villa volledig sleutelklaar, en voor de inrichting staan we uiteraard ook paraat om u bij te staan.

Deze eigentijdse villa met een open concept design spreidt zich uit over twee verdiepingen. U wordt verwelkomd in een lichte en ruime woonkamer, eetkamer en keuken, met naadloze toegang tot een zonnig terras, een prachtige tuin en een verleidelijk zwembad. Op het gelijkvloers vindt u ook een comfortabele slaapkamer met en-suite badkamer. De bovenverdieping herbergt twee extra slaapkamers, elk met eigen badkamer en privéterras, perfect voor ontspanning in alle rust.

Deze villa biedt alle luxe, inclusief overdekte parkeergelegenheid voor twee auto’s, hoogwaardige airconditioning voor warme en koude dagen en dubbele beglazing voor optimaal comfort. Elk detail straalt klasse uit: van de verfijnde afwerking en stijlvolle inrichting tot de volledig uitgeruste keuken, geïntegreerde kasten, en de prachtig aangelegde terrassen, tuin en zwembad.

Javea, een van Spanje's verborgen parels, biedt één van de beste klimaten ter wereld, erkend door de Wereldgezondheidsorganisatie. Of u nu kiest voor permanent verblijf of een idyllische vakantiebestemming, Javea is de ideale keuze. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een bezichtiging van vergelijkbare reeds afgewerkte woningen van deze bouwer, zodat u zelf de lovenswaardige bouwkwaliteit, ontwerpen en stijlen kunt ervaren. Uw droomhuis in Javea wacht op u!

Niet oninteressant: met ons geniet u van het deskundige advies van een Belgische (Nederlandstalige) contactpersoon ter plaatse!

Perceelopp.
1 000 m²
Woonopp.
132 m²
Slaapkamers
3
Tuin
Ja
Garage
Ja

Algemeen

Adres:Jávea - Xàbia
Referentie:TKB/0660
Vraagprijs:€ 765.000
Type:Villa
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Perceeloppervlakte:1.000 m²
Bebouwde opp.:193 m²
Bewoonbare opp.:132 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2024
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Garage:2 plaatsen

€ 765 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

€ 765 000

€ 765 000