Het project omvat 4 bijna-energieneutrale appartementen gebouwd onder de garantie van de Wet Breyne in centrum Mortsel. Deze worden volledig energiezuinig afgewerkt, inclusief zonnepanelen.
Op het gelijkvloers een 2 slaapkamerappartement met een terras, alsook een privatieve tuin. Op de 1e verdieping is 2 maal een 1 SLK appartement voorzien met terras. Het dakappartement heeft 1 SLK met een terras. Ondergronds beschikt elk appartement over een privatieve berging. Er is voldoende plaats om fietsen te stallen en er is de mogelijkheid om 1 private parkeerplaats aan te kopen.

Het zijn 4 BEN-appartementen met een E-peil van maximaal E30, hierdoor geniet de nieuwe eigenaar gedurende 5 jaar van gedeeltelijke vrijstelling van onroerende voorheffing en uiteraard van levenslange lage verbruikskosten! Het energiezuinige ventilatiesysteem D+ met warmterecuperatie garandeert weinig energieverlies en een gezond binnenklimaat. Aan het gebruiksgemak en comfort wordt gedacht dankzij de aangename vloerverwarming, een videofoon, een lift tot in de kelder, inbraakwerende / extra geluidsisolerende deuren en handige pakjesbrievenbussen in de inkomhal.

De prijs omvat een volledig afgewerkt appartement, voorzien van ruime budgetten. Afwerking naar eigen smaak, volgens lastenboek. De prijzen zijn exclusief de gebruikelijke kosten (btw, registratierechten, aktekosten, nutsvoorzieningen,...)

Lastenboek beschikbaar op kantoor.

Algemeen

bewoonbare opp. Vanaf 56 m²
units 4

Wat zijn uw woonvoorkeuren?

Aantal slaapkamers

/

Opties

Mortsel
Oudebaan 1

Prijs vanaf € 243 710


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Mortsel
Oudebaan 1

Prijs vanaf € 243 710

Mortsel
Oudebaan 1

Prijs vanaf € 243 710