Ontdek het woonerf "Elise" in het bruisende Nijlen. Deze charmante gemeente verwelkomt levensgenieters, rustzoekers en dynamische gezinnen in een levendige omgeving, op slechts een steenworp afstand van de rustige Netevallei. Geniet van de perfecte balans tussen rust en dynamiek, met een uitstekende bereikbaarheid voor woon-werkverkeer via fiets, openbaar vervoer of auto.
Gelegen in een rustige doodlopende woonerf belooft niet alleen veiligheid, maar ook kindvriendelijkheid, waar comfort en stijl hand in hand gaan. Het woonerf biedt 8 eengezinswoningen met 3 slaapkamers, harmonieus geschakeld met aandacht voor privacy. Waarvan er nog slechts 3 gesloten en 1 open bebouwing beschikbaar zijn.
Geniet van royale binnenruimtes badend in natuurlijk licht en privétuinen op het zuidwesten. Een groene, landelijke omgeving en nabijheid tot belangrijke toegangswegen naar Lier en Herentals versterken de aantrekkingskracht van deze locatie.
Elke woning, of het nu halfopen of gesloten is, wordt compleet met carport, parkeerplaats en ruime gemeenschappelijke fietsenberging aangeboden. De woningen worden volledig instapklaar opgeleverd volgens jouw smaak, met deskundige begeleiding en een oppervlakte variërend van 120m² tot 136m².
De zuidwestelijk georiënteerde privétuinen worden voorzien van terrassen en teelaarde, klaar voor jouw persoonlijke touch. Alle voorzieningen, zoals scholen, winkels, supermarkten, medische hulp en openbaar vervoer, bevinden zich op loopafstand, waardoor het dagelijks leven gemakkelijk wordt gemaakt.
De woningen dragen het BEN-label en beloven bijna-energieneutraal wonen, met een lage ecologische voetafdruk en kostenbesparende voordelen. Een tijdloze architectuur met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, zoals vloerverwarming, warmtepompen, ventilatie en zonnepanelen, bieden een comfortabele en duurzame leefomgeving.
Met een Smart Home Controle System kun je jouw energieverbruik beheren en de mogelijkheden voor verdere domoticatoepassingen verkennen. Profiteer van fiscale voordelen dankzij het lage E-peil van < 20.
Mis deze kans niet om te wonen in een moderne, energiezuinige woning op het charmante woonerf "Elise"!

Slaapkamers
3

Algemeen

Adres:Beenderstraat 32
Nijlen
Referentie:TK/0639
Vraagprijs:€ 375.000/totaal
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Ligging:In woonwijk, Gemeente
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2024
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:3

Wettelijke gegevens

Stedenbouwkundige vergunning:In aanvraag
Voorkooprecht:In aanvraag
Verkavelingsvergunning van toepassing:In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming:In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering:In aanvraag
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Overstromingskans perceel (P-score):In aanvraag
Overstromingskans gebouw (G-score):In aanvraag
Erfgoed:Niet meegedeeld
Nijlen
Beenderstraat 32

€ 375 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Nijlen
Beenderstraat 32

€ 375 000

Nijlen
Beenderstraat 32

€ 375 000